Maize, makaroni, graudi
Rekomendē: rudzu, kviešu maizi, kliju maizi, sausiņus, cepumus, makaronus, griķu, kukurūzas, rīsu, prosas un auzu putraimus.
Nerekomndē:svaigi ceptu maizi, kviešus.
Lasīt tālāk ...Rekomendē: rudzu, kviešu maizi, kliju maizi, sausiņus, cepumus, makaronus, griķu, kukurūzas, rīsu, prosas un auzu putraimus.
Nerekomndē:svaigi ceptu maizi, kviešus.
Lasīt tālāk ...Ēdiena apjomam jābūt pietiekoši lielam, ne mazākām ka 300 g vai ml, bet ne lielākām ka 500 g.
Jūsu pamata ēdiens produkti, kuros ir daudz augu šķieras ( dārzeņi, augļi, ogas). Centieties katru dienu apēst ka ne mazāk ka 7 dārzeņu, augļu vai ogu porcijas ( 500 g), zaļumus,pupas, riekstus,svaigā un apstrādātā veidā.
Neazmirstiet brokastis priekš Jums ir galvenā ēdienreize.
Šķidrumu uzņemiet pēc vēlēšanās, ne mazāk ka 1.5 l dienā.
Lasīt tālāk ...Ievērojiet ēšanas režīmu – ēdiens jāuzņem 5-6 reizes dienā, nelielām porcijām, labi sakošļājot. Ēdienam vajadzētu būt ne pārāk aikstam vai karstam (40-50 C).
Lasīt tālāk ...Galvenais priekšlikums antibiotiku efektīvai darbībai ir to pietiekamas koncentrācijas sasniegšana pacienta organismā visā ārstēšanas laikā.
Lasīt tālāk ...Dzīve ir īsa, ceļš uz mākslu ir ilgs, Veiksmes mirklis pārejošs, pieredze nav droša, pieņemt lēmumu ir grūti. Tam dēļ ne tikai ārstam jābūt gatavam veikt visu no viņa atkarīgo, bet arī slimniekam, viņa piederīgājiem un visai apkārtējai videi japalīdz ārstam darbā.Hipokrāts
Reģistrējieties šajā saitā un saņemiet uz e-pastu vērtīgus padomus un rekomnedācijas, kas uzlabos Jūsu veselību un tātad padarīs Jūs laimigākus!